Ovde ste
Home > Tenis > VAJDA OPET NADRLJAO OD NOVAKA NASRED MEČA Đoković se BRECNUO na trenera, a o kasnijem susretu PRIČA svet! /VIDEO/

VAJDA OPET NADRLJAO OD NOVAKA NASRED MEČA Đoković se BRECNUO na trenera, a o kasnijem susretu PRIČA svet! /VIDEO/


Jasno je da sem što ga trenira i usavršava, trener Marijan Vajda Đokoviću služi i kao ventil, odnosno bolje rečeno – sunđer.

U polufinalu se pošteno izvikao na trenera Novak, a i u finalu, međutim jedino je njega pomenuo na podijumu imenom i prezimenom. Dobro, i Ivaniševića, ali šaljivim tonom.

Vajda je sa Novakovim timom u Rimu dočekao najboljeg tenisera sveta u kompleksu “Foro Italiko” posle finala, kada je usledio srdačan, ali “korona pozdrav”:

Tokom prvog seta puno je nervoze bilo u igri Đokovića, uzrokovane distrakcijom sa tribina iako je na istim bilo malo navijača – dovoljno za ometanje. Izgubio je prva tri gema od čega su dva bila na njegov servis, a na sve to je onda počela da pada i kiša.

Dolazeći ka klupi, iz Novakovog tima je konstantovano teniseru kako je počela da pada kiša, što je izbacilo iz takta Srbina:

– Zezate? Stvarno pada kiša? Nisam to primetio, dobro da ste mi rekli. Mislio sam da je sunčano, brecnuo se Đoković.

Ta situacija, kao i ona iz polufinala, brzo su zaboravljene. Usledilo je veliko slavlje, ali i kratko pošto sledi put u Pariz i učešće na poslednjem grend slemu u sezoni.

Video: Gaf sudije o Federeru na meču Novaka Đokovića

Izvor

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični artikli

Top