Ovde ste
Home > Tenis > UŽIVO ĐOKOVIĆ – ŠAPOVALOV Učitelj protiv učenika! Odbrana trona počinje ozbiljnim iskušenjem!

UŽIVO ĐOKOVIĆ – ŠAPOVALOV Učitelj protiv učenika! Odbrana trona počinje ozbiljnim iskušenjem!


Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković konačno otvara turnir u Šangaju. Odbrana titule počinje duel sa učenikom Denisom Šapovalovim.

“UF, TO JE GORKA PILULA!” Novak Đoković detaljno objasnio stanje u kom se nalazi, ali zbog JEDNE STVARI nema mira!

KRENULI SMO!

Prvi set u toku: Đoković – Šapovalov 1:0

1:0 – Čisto da se pokaže ko je ovde i dalje učenik! Kako je samo Novak očitao lekciju mladom Kanađaninu, servis gem je dobio sa nulom!

Naravno nakon kraćeg ćaskanja usledilo je prebacivanje loptice preko mreže. Ono što je za nas zanimljivo da se Novak nalazi u novoj opremi. Još uvek nije nosio ovu roze kombinaciju koja je deo njegove garniture za turneju po Aziji.

Igrači se trenutno zagrevaju, a sjajnu atmosferu su spremili organizatori. Na svetskom nivou, kako i dolikuje turniru ovakvog renomea:

Naš as je u nekoliko navrata trenira sa mladim teniserom kome predviđa blistavu budućnost. Ovaj susret učenika i učitelja bi mogao da se završi kao i svaki prethodni – pobedom Novaka. To priželjkuju svi navijači u našoj zemlji, da se ponovi Rim i Australijan open iz ove godine.

Novak ĐokovićFoto: Kiyoshi Ota / EPA;
Novak Đoković

Novak je najavio da se oseća znatno bolje i da više nema problema za ramenom, koje ga ni u jednom momentu nije “zateglo” u Tokiju. To znači da može da odigra na visokom nivou, a kada je tako ne sumnjamo u njega.

KAD GA NIJE PREBIO! Marej IZGOREO na meču protiv Fonjinija, a Italijan mu komentarom posle meča DODATNO PODIGAO PRITISAK!

Pobednika ovog duela čeka Džon Izner koji je relativno lako završio posao protiv Luke Puja, rano jutro po srednjeevropskom vremenu.

ĐOKOVIĆ SAZNAO SLEDEĆEG RIVALA Prošao igrač koji GARANTUJE da ćemo gledati veoma dug meč!

(M. D. )

Izvor

Besplatni oglasi za posao

Slični artikli

Top