Ovde ste
Home > Tenis > SPECIJALNI TRETMAN ZA ĐOKOVIĆA U BEČU Direktor turnira otkrio ŠTA JE NOVAK TRAŽIO za dolazak u Austriju

SPECIJALNI TRETMAN ZA ĐOKOVIĆA U BEČU Direktor turnira otkrio ŠTA JE NOVAK TRAŽIO za dolazak u Austriju


Mnoge je začudilo što će Novak Đoković igrati turnir serije 500 u Beču, ali su se zatim stvari razjasnile te bi mečevi u Austriji mogli Srbinu da budu najbitniji ove godine.

Novak ima zacrtan cilj koji bi u Beču mogao da ostvari, da godinu završi kao teniser sa najviše nedelja na prvom mestu ATP liste u istoriji tenisa i najviše godina završenih na broju 1.

Međutim, ni u Beču Đoković neće igrati bez uslova koji dolikuju najboljem teniseru sveta.

Novak Đoković

Foto: julien de rosa / EPA;

Novak Đoković

O tome je upravo govorio direktor austrijskog turnira Hervig Straka koji je otkrio šta je tražio srpski teniser i da je dogovor sklopljen lako.

– Đoković verovatno neće doći do kraja nedelje i ima nekoliko dodatnih želja. Kako bi sve funkcionisalo savršeno, mora da ima odgovarajuće okruženje, od hrane do fitnesa, to su stvari koje treba da ispunimo, ali sve je u redu. Nije bilo u pitanju ništa finansijske prirode. Brzo smo se dogovorili, Novak je jednostavno želeo da igra u Beču – rekao je Straka.

On je nedavno rekao da bi Đokovića u Beč mogla da privuče trka za Federerovim rekordom i osvajanje novih bodova.

– To je bila i moja spekulacija i hvala Bogu da se obistinila. Može da dobije 500 novih poena, tako da će svakako Novak biti maksimalno motivisan – objasnio je Straka.

Video: Albanski sportski analitičar nosi majicu na kojoj piše “Novak”

Izvor

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični artikli

Top