Ovde ste
Home > Kosarka > PROVALJEN JE Što bolji strptiz bar, to je Harden gori na parketu, Amerikanac LUDIM istraživanjem dokazao neverovatnu činjenicu

PROVALJEN JE Što bolji strptiz bar, to je Harden gori na parketu, Amerikanac LUDIM istraživanjem dokazao neverovatnu činjenicu


Džejms HardenFoto: Tanjug/AP

NBA navijači su oduševljeni istraživanjem čiji su se rezultati pojavili na internetu. U pitanju je neverovatna statistika vezana za Džejmsa Hardena, zvezde Hjustona i najjače košarkaške lige na svetu.

Džejms HardenFoto: Tanjug / Promo
Džejms Harden

Radi se o poređenju Harednovih partija i kvaliteta striptiz klubova u određenim gradovima.

Poput većine igrača, Harden lošije igra na gostovanjima, a to je nateralo jednog korisnika društvene mreže Redit da istraživanjem dođe do povezanosti između lošijih partija na gostovanjima i kvalitetom striptiz klubova, čiji je Harden ljubitelj.

SA NOVIM NOVAKOM ĆEMO MORATI DA ZNAMO I NOVA PRAVILA Ovo je teniska revolucija: Beli sport više nikada neće biti isti!

FOTOGRAFIJA ĐOKOVIĆA O KOJOJ SE PRIČA London ugostio najveće tenisere, ali je svu slavu ukrao Novak! Nakon njegovog GESTA usledila je lavina komentara!

SEVALE PESNICE! Teniserke završile meč, pa krenule u FIZIČKI OBRAČUN, a onda je na teren upao otac Amerikanke! /VIDEO/

U statistiku su ušle sve gostujuće utakmice u kojima je Harden igrao u prošlih četiri sezona. Loše utakmice je korisnik Redita prikazao kroz postignute poene, procenat šuta asistencije i izgubljene lopte. Napravio je dve kategorije – loše i jako loše.

Loša utakmica podrazumeva Hardenovu partiju koja je jednostavno statistički slabija od njegovog proseka sezone, a pod jako lošu izvedbu ušle su utakmice koje su za najmanje 20% statistički lošije od proseka u sezoni.

Iako je u pitanju šaljiva računica, ona je dokazala da Harden igra lošije u gradovima sa kvalitetnijim striptiz klubovima. Harden najbolje igra u Torontu koji ima najbolje ocenjeni striptiz klub, a najlošije u Majamiju gde su oni najbolje ocenjeni.

Ono što je fascinantno, tiče se samog autora i njegovoj istrajnosti u istraživanju. Možda je lako izboriti se sa košarkaškom statistikom, ali treba umeti i uspeti proveriti svaki striptiz klub u svim gradovima u kojima je Hjuston gostovao.

Pročitajte još vesti o košarci na Blicsportu.

Pratite Blicsport i na društvenim mrežama FejsbukTviter i Instagram.

Izvor

Najbolji hosting u Srbiji

Slični artikli

Top