Ovde ste
Home > Fudbal > Nije prijatno igrati pred praznim tribinama

Nije prijatno igrati pred praznim tribinama


Crveno-beli su juče na stadionu “Rajko Mitić” pobedili Novi Pazar 3:0.

“Odigrali smo dobru utakmicu. U ovom trenutku je najbitnije da smo upisali tri boda i pobedom otvorili takmičenje u prvenstvu. Očekivano je bilo da posle odlično odrađenih priprema ostvarimo dobar rezultat i to se i desilo. Bilo je teško igrati, teške su noge, međutim ostvarili smo zacrtani cilj. Već u sredu nas očekuje utakmica protiv Radničkog, a mi se već okrećemo tom duelu”, rekao je Katai za klupski sajt.

Povratnik u Zvezdu govorio je i o saradnji sa ostalim fudbalerima iz tima.

“Smanjili smo malo intenzitet treninga zato što je prvenstvo počelo, tako da će naša igra tek izgledati sve bolje i bolje. Imam sjajnu saradnju sa svim saigračima na terenu, odlično kombinujemo i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu”, rekao je Katai i podsetio koliko znači podrška navijača.

“Nikada nije prijatno igrati pred praznim tribinama, pogotovo na ‘Marakani’, na kojoj su gostovanja izuzetno neugodna. Navijači nam mnogo fale, ali bih pohvalio saigrače koji su nam pružili veliku podršku sa tribina. Nažalost situacija je takva da moramo da se naviknemo na utakmice bez prisustva publike dok se situacija ne promeni”, zaključio je Katai.Izvori

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični artikli

Top