Ovde ste
Home > Fudbal > Milivojević: Ujedinjeni na Portugaliju

Milivojević: Ujedinjeni na Portugaliju


Kapiten londonskog Kristal Palasa vratio se u nacionalni tim posle godinu dana i dolaska Ljubiše Tumbakovića na mesto selektora umesto Mladena Krstajića, sa kojim je bio u sukobu.

"Moramo da budemo jedinstveni, da se ne delimo na sever i jug, na zvezdaše i partizanovce… Ja sam nekada igrao za Zvezdu, neki drugi momci za Partizan, neki za Vojvodinu… To je naša sudbina, ali ovde smo svi u službi reprezentacije Srbije i imamo zajednički cilj – odlazak na Evropsko prvenstvo 2020", rekao je Milivojević za sajt FSS.

On je dodao da sve isključivo zanima samo reprezentacija Srbije.

"Očekujem i veliku podršku sa tribina u utakmici protiv Portugalije, koja nam je prelomna u ovom kvalifikacionom ciklusu".

Milivojević otkriva i da je sve bilo pozitivno u razgovoru sa Tumbakovićem.

"Mnogo se stvari izdešavalo. Usledio je razgovor sa selektorom, a onda i poziv, sve je bilo pozitivno i sada smo zajedno ovde. Znamšta se traži, imaćemo vremena da se još bolje upoznamo i adaptiramo na uslove. Takođe, sportski direktor Matijašević je jako pozitivan čovek, a ja volim takve ljude, pored toga je i jako uspešan u svom poslu, mnogo ljudi ga ceni i drago mi je što će on biti deo našeg tima", zaključio je vezista.

Srbija u subotu čeka Portugalce na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije igra u Luksemburgu.Izvori

Besplatni oglasi za posao

Slični artikli

Top