You are here
Home > Borilački > TROJICA BOKSERA NESTALA U BEOGRADU Sportisti iz DR Konga koji su učestvovali na Svetskom prvenstvu, nestali bez traga posle takmičenja

TROJICA BOKSERA NESTALA U BEOGRADU Sportisti iz DR Konga koji su učestvovali na Svetskom prvenstvu, nestali bez traga posle takmičenja


Trojica boksera iz DR Konga nestala su iz kampa reprezentacije u Beogradu, gde su učestvovali na nedavno završenom Svetskom prvenstvu, potvrdila je bokserska federacija ove afričke zemlje.

– Nestali su Lunata Nkosi, Kajala Engulu i Mpembele Nzola. NJih trojica se vode da su u bekstvu, a srpska policija traga za njima – navodi se u saopštenju BS Konga, a prenosi Anadolu agencija.

Foto: BSS / Ustupljene fotografije

Svetsko prvenstvo u boksu u Beogradu

Ono što je važno, to je da je delegacija DR Konga trebalo da u nedelju krene iz Beograda za Kinšasu, ali su propustili let zbog kašnjenja testova na koronu pa je povratak odložen za utorak preko Istanbula.

Takođe, nijedan od petorice boksera iz DR Konga na SP nije prošao eliminatorne borbe. Inače, ovakve stari su uobvčajene kad su sportisti iz Afrike u pitanju, pošto sportisti iz ovih zemalja često koriste velika sportska takmičenja kako bi pokušali da se domognu inostranstva i prebegnu u neku zemlju gde bi imali bolji život. prošle nedelje su fudbalerke iz Eritreje nestale u Ugandi tokom regionalnog takmičenja.


[ad_2]
Source link

Slicni artikli

Top