You are here
Home > Fudbal > Već viđena slika Dejana Stankovića! Dok je nebo „gorelo“ iznad Beograda Zvezdin Mister pokazao zašto ga navijači toliko vole na NESTVARNOJ PROSLAVI TITULE! /FOTO/

Već viđena slika Dejana Stankovića! Dok je nebo „gorelo“ iznad Beograda Zvezdin Mister pokazao zašto ga navijači toliko vole na NESTVARNOJ PROSLAVI TITULE! /FOTO/


Crvena zvezda je sinoć na veličanstven način proslavila 32. titulu šampiona Srbije i to njihovim balom na vodi koji je bio mnogo više od spektakla.

Pored ogromnih i velelepnih vatrometa, bakljada, svetlosnih efekata i raznih drugih detalja koji su upotpunili fenomenalni piro-šou navijača, jedna slika će sigurno zauvek ostati upamćena.

Naime, Dejan Stanković je i ovoga puta imao veliki izliv emocija i pokazao zbog čega se vratio „u svoju kuću“ posle toliko godina, a jedna fotografija trenera Zvezde je već viđena.

Foto: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić / FK Crvena Zvezda

Dejan Stanković na proslavi titule

Ponovo je Deki bio ispred „delija“, koji su bakljama i pesmom pozdravljali svoju legendu i trenera, a on je sa visoko podignutom rukom u ritmu Zvezdinih pesama otpozdravljao sve pristalice na obalama Save.

Takvu sliku smo već videli i to na treningu pred duel sa Milanom, a može se reći da je maltene isti kadar uhvaćen od strane Zvezdinog fotografa Nikole Mitića.

Naravno, zapevao je Dejan Stanković, latio se i mikrofona kako bi svim zvezdašima poslao pozdrav i verovatno „naručio“ svoju omiljenu Zvezdinu pesmu.

Dejan Stanković na proslavi titule

Foto: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić / FK Crvena Zvezda

Dejan Stanković na proslavi titule

Takođe, podsećamo, ponovo je Zvezda napravila nešto što će se dugo pamtiti.

Bolje rečeno, zauvek će ostati u pamćenju svim ljudima, a bilo ih je sa svih strana, ono što se dešavalo između dva beogradska mosta – četvrta uzastopna titula proslavljena je na spektakularan način – „Balom na vodi“.

Vatromet na proslavi Zvezdine titule

Foto: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić / FK Crvena Zvezda

Vatromet na proslavi Zvezdine titule

Crvena zvezda se potrudila da ova proslava bude drugačija od svih ostalih i da obeleži osvajanje istorijske četvrte titule uzastopno brojnim zvučnim i vizualnim efektima, tako da smo mogli da vidimo Zvezdin grb, broj osvojenih titula, kao i pehar uz pomoć specijalnih lasera, kao i ,,lajt šou“.

VIDEO Vatromet Crvene zvezde

Source link

Slicni artikli

Top