You are here
Home > Košarka > Daćemo sve za petu utakmicu

Daćemo sve za petu utakmicu


Ova ekipa je pokazala da se ne predaje, jer i u prvoj i u drugoj utakmici smo se vraćali iz velikog minusa. Ne predajemo se, daćemo sve od sebe da probamo da igramo petu utakmicu, rekao je trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević posle pobede sinoć protiv Crvene zvezde 75:71 u trećem meču finalne serije plej-ofa ABA lige.

– Bila je ovo još jedna jako dobra utakmica, ovog puta sa boljom završnicom po nas. Obe ekipe igraju čvrsto, svaka greška se kažnjava. Ponovo smo imali prazan hod, kao što smo imali završnicu u drugoj utakmici. Međutim ovog puta smo bili dovoljno hrabri da se vratimo – Dela Vale je pogodio bitan koš, koji je po mom mišljenju prelomio utakmicu, rekao je Milojević, a prenele podgoričke „Vijesti“.

Naredni meč na programu je sutra u 20.30, u „Morači“.

Foto: ABA liga/Budućnost VOLI / Ustupljene fotografije

Detalj sa meča KK Budućnost – Crvena zvezda

– Svaki igrač ima pravo da igra loše, samo nema pravo da se ne trudi. Oni su se trudili – defanzivno smo bili jako dobri, i bili smo mnogo kvalitetniji u odbrani nego u prethodne dve utakmice, zato smo i pobedili. Nekad ide napad, nekad ne ide, ali odbrana mora da bude standard, poručio je Milojević.

Podgoričani su produžili finalnu seriju ABA lige nakon što je Crvena zvezda pobedila prve dve utakmice. Ukoliko Budućnost pobedi i u ponedeljak, serija se vraća u Beograd gde će biti odigrana majstorica.

Video: Za Jokića je košarka tako „jednostavna“

Source link

Slicni artikli

Top