You are here
Home > Fudbal > Bajern kvari posao Liverpulu: Vajnaldumu se dopao poziv iz Minhena

Bajern kvari posao Liverpulu: Vajnaldumu se dopao poziv iz Minhena

Portal logo

Poljuljanih finansija zbog pandemije virusa korona, većina klubova ovog leta posvetiće se dovođenju igrača za što manje novca, a oni bez ugovora biće posebno tražena roba. Zato se Barselona već mesecima trudi da pridobije Žoržinja Vajnalduma iz Liverpula, koji za mesec dana postaje slobodan.

NEDELJA, 17.00: (1,18) KRISTAL PALAS (7,75) LIVERPUL (13,0)

Pisalo se da je predugovor već potpisan, ali onda i da transfer zavisi od Barseloninog budžeta za plate. Sve to, ispostavilo se, strpljivo je pratio Bajern Minhen i odlučio da reaguje.

Po pisanju novinara Florijana Petenberga sa televizije Sport1 (nekadašnji DSF), nemački gigant stupio je u kontakt sa mendažerima 30-godišnjeg reprezentativca Holandije i, navodno, dobio pozitivan odgovor igrača po pitanju dolaska u Bajern. Naravno, ukoliko se usaglase svi detalji ugovora.

Poziv iz Minhena stigao je kao posledica gostovanja Vajnaldumovog agenta, Hemfrija Nijmana, u podkastu pomenute televizije, kada je otvoreno pozvao ljude iz nemačkog šampiona da uspostave kontakt.

„Vajnaldum je slobodan igrač i sve opcije su otvorene. Bajern je sjajan klub, ako ste zainteresovani, nemojte se ustručavati da razgovarate sa nama“, poručio je tada Nijman.

Po svemu sudeći, nije dugo čekao na reakciju.

Iako se odavno priča o odlasku sa Enfilda, Vajnaldum je ove sezone sakupio čak 50 nastupa za Redse. Poslednji će verovatno biti u nedelju protiv Kristal Palasa.

Holanđanin je u dosadašnjoj karijeri igrao za Fajernord, PSV Ajndhoven, Njukasl i Liverpul. U tim Jirgena Klopa stigao je 2016. za 27.500.000 evra.

Source link

Slicni artikli

Top