You are here
Home > Fudbal > Izgleda da je stvarno kraj: Hari Kejn se oprostio od Totenhema (VIDEO)

Izgleda da je stvarno kraj: Hari Kejn se oprostio od Totenhema (VIDEO)

Portal logo

U ponedeljak veče odjeknula je svetom fudbala da je Hari Kejn predao upravi Totenhema zahtev za transfer. U sredu se najbolji engleski špic oprostio od novog Vajt Hart Lejna.

Ili, makar, samo tako izgleda.

Po okončanju susreta sa Aston Vilom (1:2), poslednjem na domaćem terenu ove sezone, Kejn je obišao počasni krug oko terena, pozdravljajući navijače koji su se posle 15 meseci vratili na stadion. Mnogima je to ličio i kao poslednji pozdrav ljudima koji su ga od početka karijere podržavali. Ostala je još samo jedna utakmica, gostovanje Lesteru u nedelju popodne, pa je Kejnu preostalo da na ovaj način kaže „zbogom“ navijačima Totenhema.

E, sad. Tradicija u Engleskoj nalaže da posle poslednje utakmice na svom stadionu u sezoni igrači i treneri pozdrave publiku. Može ovaj Kejnov krug i tako da se tumači, ali je problem za čelnike Totenhema u saznanju da je Hari to uradio sam samcit. I govor tela je indikativan. Kao da je tražio od saigrača da niko ne bude pored njega. Tek u debeloj zaleđini, istim putem krenuli su Geret Bejl, Hjong Min Son, Dele Ali i Pjer Emil Hojbjerg.

Možda nisu hteli da smetaju legendi kluba, koji posle 220 golova na 334 utakmice verovatno napušta Spurse.

Source link

Slicni artikli

Top