You are here
Home > Fudbal > Mendeš raspršio nade u Lisabonu: Ronaldovi planovi se ne poklapaju sa povratkom u Sporting

Mendeš raspršio nade u Lisabonu: Ronaldovi planovi se ne poklapaju sa povratkom u Sporting

Portal logo

Želja da se karijera završi na Žoze Alveladeu postoji, ali je Portugalac još daleko od fubdalske penzije

Mogla bi budućnost Kristijana Ronalda da se pretvori u veliku letnju sapunicu. Iako ima još godinu dana ugovora sa Juventusom, ni klub ni fudbaler jedan drugom nisu u potpunosti ispunili očekivanja, a priče o rastanku dodatno je rasplamsala Ronaldova majka Dolores Aveiro rečima da će ubediti sina da se vrati u Sporting i da će naredne sezone jedan od najboljih fudbalera svih vremena ponovo igrati na stadionu Žoze Alvelade.

(1,33) Sao Paulo (4,70) Ferovijarija (8,50)

Ronaldno se ne oglašava, a nije bilo ni odgovora njegovog zastupnika Žorža Mendeša. Sve do danas. Najmoćniji fudbalski agent današnjice pričao je eksluzivno za porugalski Rekord.

„Kristijano je ponosan na Sportingovu titulu što je i javno demonstrirao. Ali u ovom trenutku njegovi planovi se ne poklapaju sa povratkom u domovinu“, objasnio je Mendeš.

Ronaldo ni u jednom trenutku tokom karijere nije krio ljubav prema lisabonskim Lavovima iz čijih redova se 2003. godine otisnuo u Mančester junajted, a ostalo je što ono kažu, postalo istorija. Želja da se karijera završi u Sportingu je neupitna, ali je Ronaldo prema tvrdnjama Mendeša još daleko od fudbalske penzije.

Njegova sledeća fudbalska stanica i dalje je pod znakom pitanja – postoji opcija da odradi i poslednju godinu ugovora u Torinu ili da promeni grb i uzme dres tima sa kojim će imati šanse da bar još jednom pokori Evropu.

Majka Dolores leti za Torino i kako kaže kreće u akciju nagovaranja sina da se vrati u ekipu koja je posle 19 godina osvojila šampionski naslov u Portugalu. Međutim, koliki god uticaj imala, gotovo sigurno neće biti dovoljan da Ronalda udalji iz Liga petice. Znamo kakva je to karakter – onaj u kojem glad za golovima i trofejima nikada ne jenjava. A i 28 pogodaka i izvesno zvanje Capocannonierea u Seriji A govori da je pred njim još nekoliko sezona na vrhunskom nivou.

Source link

Slicni artikli

Top