You are here
Home > Fudbal > Zakomplikovalo se zdravstveno stanje Milana Kosanovića, prebačen u bolnicu

Zakomplikovalo se zdravstveno stanje Milana Kosanovića, prebačen u bolnicu

Portal logo

Sportski direktor Vojvodine, Milan Kosanović, smešten je u Kliničko-bolnički centar Vojvodine, u Novom Sadu. Iskusni sportski radnik prebačen je na bolničko lečenje, zbog komplikacija izazvanih korona virusom. Kosanovićevo zdravstveno stanje, posle prvih simptoma, iznenada se zakomplikovalo. Praćeno povišenom telesnom temperaturom, iziskivalo je hitnu hospitalizaciju i intezivni nadzor medicinskih radnika.

Kosanović se jesenas vratio u Srbiju i početkom godine dobio maksimalno poverenje da reorganizuje sportski sektor Vojvodine. Ranije je vodio omladinsku školu, kratko bio angažovan kao selektor u Fudbalskom savezu Srbije. U stručnom štabu Vladana Milojevića dao je značajan doprinos velikim uspesima Crvene zvezde. Kratko je radio, kao asistent, u Al Ahliju, ali posle određenih zdravstveih problema odlučio je da se vrati u Srbiju i prihvati direktorsku funkciju u Vojvodini.

Sportski direktor dobio je ovih dana zadatak da Upravnom odboru novosadskog superligaša predloži potencijalna rešenja za naslednika Nenada Lalatovića na klupi. Prvi favorit je Slavoljub Đorđević, aktuelni šef stručnog štaba surduličkog Radnika. Proces, međutim, za sada stoji, u očekivanju najbitnijeg – stabilizacije zdravstvenog stanja i oporavka Milana Kosanovića





Source link

Slicni artikli

Top