You are here
Home > Košarka > Dončić isključen, Bobi igrao i Dalas je pobedio

Dončić isključen, Bobi igrao i Dalas je pobedio


Posle svega dva minuta igre u drugom delu meča Dončić je bio u duelu sa Kolinom Sekstonom, u kojem ga je udario rukom ispod pojasa i nakon gledanja snimka sudije su odlučile da mu dodele nameran faul druge kategorije i pokažu put u svlačionicu.

Do tada je i ove sezone fantastični kombo-bek i prva zvezda Dalasa zabeležila 15 poena, pet skokova i pet asistencija, dok je Sekston meč završio sa 24 poena na svom kontu i bio najefikasniji igrač tima iz Ohaja.

U odsustvu Dončića istupili su Tim Hardavej džunior sa 25, te Džoš Ričardson sa 20 poena, a šansu od trenera Rika Karlajla na ovom susretu dobio je i srpski gorostas Boban Marjanović.

Bobi je na parketu ”Roket Mortidž fild hausa” proveo nešto manje od pet minuta, i iskoristio ih je da postigne sedam poena i uhvati dve lopte.

Ovom pobedom Dalas je došao do skora 40-28 i zauzima peto mesto na Zapadu sa pobedom više od Portlanda (39-29) i dve više od Los Anđeles Lejkersa (38-30), koji su zahvaljujući sjajnoj partiji Entonija Dejvisa od 42 poena, 12 skokova, pet asistencija i po tri blokade i uhvaćene lopte došli do veoma važne pobede nad Finiksom od 123:110.Source link

Slicni artikli

Top