You are here
Home > Fudbal > Marković: Stigao nas je umor

Marković: Stigao nas je umor

Portal logo


Nova pobeda, pa kao nagrada tri slobodna dana. Trener Partizana Aleksandar Stanojević dao je pulenima tri dana odmora, da kod kuće provedu vaskršnje praznike, jer posle toga kreće finiš sezone sa akcentom na pripremu za finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Partizan je u četvrtak pobedio Proleter u Novom Sadu (3:1), mada je imao oscilacija u igri, pa su domaćini bili blizu izjednačenja nakon što su crno-beli poveli golom Svetozara Markovića.

Mladi štoper priznaje da to nije bila blistava partija tima iz Humske, ali pišu se tri boda.

Nije bila laka utakmica u početku, oni su čak imali i više šansi. Možda nismo dobro ušli u utakmicu, pravili smo neke greške koje nismo smeli, ali otvorio sam utakmicu golom i naravno da sam srećan. Još važnije je što smo pobedili”, rekao je Marković za klupski sajt.

Jedna od scena koje su obeležile utakmicu je neverovatan autogol Partizana, koji je pripisan Markoviću, pa je ispalo da je protiv Proletera bio “univerzalni” strelac, u obe mreže po jednom.

Došlo je do nesporazuma Popovića i Banjaka, gde je Mirosavljeva poslužila sreća. Lopta je praktično išla u gol aut, ali me je nespretno pogodila, obišla Banjaka i ušla u gol”.

Ima Marković objašnjenje za nešto slabiju partiju Partizana u Novom Sadu.

Malo nas je sve timski stigao umor. Biće sve u redu, mislim da ćemo se u nekoliko narednih dana svi odmoriti i oporaviti”, podvukao je Svetozar Marković.

Source link

Slicni artikli

Top