You are here
Home > Fudbal > Ne volim da igram protiv ekipa koje su promenile trenere

Ne volim da igram protiv ekipa koje su promenile trenere


Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da oprezno dočekuju duel sa Proleterom u 34. kolu Superlige.

Crno-beli će sutra od 16.55 sati gostovati u Novom Sadu.

– Igramo sa Proleterom, koji je promenio trenera, u poslednje vreme nisu u dobroj formi, iako su bili stabilni tokom većeg dela sezone. Sećamo se na koji način smo pobedili u Beogradu (1:0, golom Filipa Holendera u 90+1. minutu, prim.aut), izuzetno smo oprezni u svakom smislu reči. Lično ne volim da igram protiv ekipe koja je promenila trenere. Pripremam se ozbiljno na način igre protivnika i kako njhov trener razmišlja. Znamo koje igrače imaju, na koji način mogu da igraju. To je u suštini problem, ali idemo poptuno spremni tamo, rekao je Stanojević na video konferenciji.

Foto: RAS / Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Detalj sa meča FK Vojvodina – Partizan

Šef stučnog štaba osvrnuo se i na sutrašnji žreb za domaćina finale Kupa Srbije, u kom će se sastati sa Crvenom zvezdom.

– Lično sam bio za neutralan teren, ali postoje neke procedura i ljudi koji se bave time. Ne bih se mešao, samo sam izneo lični stav. Poštujem bilo koju odluku. Ne bih se udubljivao u to. Kako bude, mi smo spremni gde god i kad god. Srećni smo i zadovoljni što smo izbacili sve superligaše, što smo Vojvodinu dobili na njihovom stadionu. U jednom velikom derbiju, nećemo se time opterećivati, zaključio je Stanojević.

Video: Mijatović: Pobeda fudbala i UEFA, jer fudbal pripada svima

Source link

Slicni artikli

Top