You are here
Home > Fudbal > Lester večeras STVARNO NE SME DA KIKSNE! Uzbudljivo i u Španiji, može li Dmitrović da sačuva mrežu protiv desetkovanog Sosijedada

Lester večeras STVARNO NE SME DA KIKSNE! Uzbudljivo i u Španiji, može li Dmitrović da sačuva mrežu protiv desetkovanog Sosijedada


Iako su mahom odigrane sve utakmice u najjačim evropskim prvenstvima u dva dana vikenda koji su za nama, još uvek kola nisu završena.

Nije sve odigrano u Engleskoj i Španiji gde su preostali i te kako zanimljivi mečevi.

U Premijer ligi će 33. kolo zaključiti duel Lestera i Kristal Palasa, a 32. kolo Primere će završiti Eibar i Real Sosijedad.

Mada su treće na tabeli, „lisicama“ je pobeda neophodna kako bi pobegle od klubova koji su im za petama. U prošloj rundi je Lester porazio VBA i vratio se nakon dva poraza u nizu što ih je značajno sputalo u potencijalnoj borbi za titulu, ali je i Liga šampiona i te kako dobar rezultat.

Što se utakmice u Španiji tiče, poslednjeplasirani Eibar će pokušati da konačno pobedi.

Već dugo ovaj tim ne zna za trijumf, u nizu je od četiri uzastupna poraza, ali na drugoj strani je Sosijedad koji je takođe u prilično promenljivoj formi.

Iako je čak na petoj poziciji Primere, Sosijedad je u prošlom kolu prekinuo izuzetno dugu seriju utakmica bez pobede.

Na to značajno utiču povrede zbog kojih je pola tima van sastava, a među njima Iljaramendi, Le Norman, David Silva… Pride, zbog žutih kartona neće igrati Elustondo i Fernandez.

Video: Mijatović: Pobeda fudbala i UEFA, jer fudbal pripada svima

Source link

Slicni artikli

Top