You are here
Home > Tenis > „MA, MUKA MI JE OD TOGA!“ Novak Đoković je burno reagovao kada su ga ovo pitali posle šokantnog poraza u Beogradu

„MA, MUKA MI JE OD TOGA!“ Novak Đoković je burno reagovao kada su ga ovo pitali posle šokantnog poraza u Beogradu


Nije bilo lako najboljem teniseru sveta da preboli poraz u svom rodnom gradu.

Jeste mnoge neizvesne mečeve Novak Đoković rešavao u svoju korist tokom karijere, ali juče nije mogao da nađe rešenje za Aslana Karaceva u polufinalu Serbia opena.

Kada se velika, skoro troiposatna teniska borba na Dorćolu okončala, i to trijumfom Rusa od 7:5, 4:6, 6:4, što je bio svojevrsni revanš za poraz u polufinalu Australijan opena, Novak je najpre otkrio da je imao zdravstvene probleme, ali i poručio to ne umanjuje ono što je učinio Karacev. Ipak, priznao je da mu je nečega „preko glave“.

Novak Đoković tokom meča sa Aslanom Karacevom u Beogradu

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Novak Đoković tokom meča sa Aslanom Karacevom u Beogradu

Upitan da li će igrati na mastersu u Madridu, koji se održava od 2. do 9. maja, iskreno je odgovorio:

„Ne znam. Muka mi je od pravljenja planova, iskren da budem. Grend slem turniri su mi najviše u fokusu“, istakao je Nole.

Sledeći grend slem je Otvoreno prvenstvo Francuske, čiji je početak pomeren za 30. maj, pa ostaje da se vidi na kojim će turnirima do tada igrati najbolji teniser sveta.

„Rolan Garos je cilj, nadam se da ću uspeti da vežem nekoliko mečeva do tada. Ne znam da li ću igrati u Beogradu na drugom turniru. Želeo bih da igram, potrudiću se da budem tu“, kazao je Đoković, misleći na „Serbia open 2“, koji je u teniski kalendar „uskočio“ od 22. do 29. maja.

Dodatnu snagu, Novaku je dala podrška iz lože, u kojoj se nalazio i njegov sin Stefan, koji je odgledao čitav meč, a ostaje da se vidi na kojim će

„Ja svakako moram da se popravim. Moram da igram bolje da bih došao u šansu da osvojim trofej Rolan Garosa, i to moram da budem bolji i od ovog polufinala u Beogradu i od mojih partija u Monte Karlu. Tako da… apsolutno, mnogo je posla preda mnom, a nadam se da će se taj trud isplatiti kada bude bilo najvažnije – u Parizu“, istakao je Đoković.

Video: Srđan i Dijana došli na Novakov meč

Source link

Slicni artikli

Top