You are here
Home > Borilački > Bokserske legende bivše SFRJ ZAHVALNE SRBIJI! Predsednik organizovao, vakcinisanje odrađeno u Beogradu

Bokserske legende bivše SFRJ ZAHVALNE SRBIJI! Predsednik organizovao, vakcinisanje odrađeno u Beogradu


Zahvaljujući angažovanosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, danas su u Institutu Batut vakcine Sputnjik primili gosti Bokserskog saveza Srbije.

Reč je o legendarnim bokserima stare Jugoslavije, osvajačima medalja na Olimpijskim igrama, Svetskim i Evropskim prvenstvima, kao i kubanski treneri u reprezentaciji Srbije Frometa i Pedro.

Ispred bokserskih legendi posle vakcinacije ispred Batuta obratili su se Ace Rusevski, nosilac olimpijske bronze sa OI iz Montreala, koji živi u Skoplju i Ante Josipović, nosilac zlatne olimpijske medalje iz Los Anđelesa.

Sjajni nekadašnji sportisti u olimpijskom boksu su gosti BSS na Memorijalu Branko Pešić 58. Beogradski pobednik, međunarodnom turniru koji se organizuje uz pomoć Države Srbije i kompanije MTS.

Čak 35 zemalja sveta stiglo je u Beograd, gde se takmiči na ovom prestižnom takmičenju, u dvorani Rakovica, koje je generalna proba pred SP u boksu, koje će se održati krajem oktobra u Beogradu. Finalni dan u utorak 27. aprila direktno će se prenositi na kanalu Arena Fight.

Source link

Slicni artikli

Top