You are here
Home > Fudbal > Anjeli pred smenom, jedan od kandidata za predsednika Juventusa Aleks Del Pjero

Anjeli pred smenom, jedan od kandidata za predsednika Juventusa Aleks Del Pjero

Portal logo


Tu je i Marčelo Lipi…

Potresi u Mančester Junajtedu i glasine da je porodica Glejzer stavila klub na prodaju. Ali nije sjajno i bajno ni u Juventusu, još jednom od klubova inicijatora evropske Superlige. Pored toga što klub iz Torina ostaje bez italijanske krune, u tom klubu sprema se promena na vrhu, javlja Mesađero.

Hteli su Superligu samo da bi pokrili svoje dugove! Rešenje? Smanjujte plate, manje izdvajajte za transfere, menadžere...

Kompromitovani Andrea Anjeli nema nameru da podnese ostavku, ali sva je prilika da će biti smenjen. Posle propasti projekta Superlige njegova pozicija još neko vreme biće u vazduhu, a isti izvor navodi da će ga izvršni direktor EXOR-a Džon Filip Jakob Elkan (unuk i izabrani naslednik Đanija Anjelija) skloniti sa funkcije 27. maja, na prvom idućem sastanku akcionara ove kompanije pod čijom je kontrolom između ostalog i Juventus.

Još se navodi kako je prvi favorit za funkciju predsednika Alesandro Nasi, odnosno da će mu najveća konkurencija biti klupske ikone – Marčelo Lipi i Alesandro Del Pjero.

Source link

Slicni artikli

Top