You are here
Home > Košarka > Jokić ostao bez još jednog važnog saigrača – povrede pokosile Denverove šanse za prsten

Jokić ostao bez još jednog važnog saigrača – povrede pokosile Denverove šanse za prsten


Ekipa Majka Melouna jeste četvrta na tabeli Zapadne konferencije, ali je nakon poraza od Golden Stejta ostala bez još jednog važnog igrača – Vila Bartona.

Barton se povredio već u prvom minutu utakmice kada je hramljući i u bolovima napustio parket zbog bola u zadnjoj loži desne noge.

Jedan od najvažnijih članova u rotaciji Nagetsa nije se vraćao u igru i odmah je poslat na magnetnu rezonancu, koja će dati tačnu sliku i projektovani period oporavka.

Povreda Bartona stigla je samo nedelju dana pošto je druga zvezda tima Džamal Mari završio ovu, a verovatno i sledeću sezonu, usled teške povrede i pucanja prednjih ukrštenih ligamenata levog kolena.

Već tada je procenjeno da su Denverove šanse za šampionski prsten veoma male, a novi peh mogao bi da rasprši nade i onim najoptimističnijih navijača.

„Samo se nadam da se niko više neće povrediti. Nedostaje nam Džamal, Monte takođe, sada i Vil Barton. To su sve dobri pik-en-rol igrači, timski igrači. Videćemo šta možemo da uradimo. Ovo je sada šansa za neke druge da se pokažu i igraju“, istakao je Jokić.

Denver će izvesno regularni deo završiti bez Bartona, pošto im je ostalo 13 utakmica do kraja.



Source link

Slicni artikli

Top