You are here
Home > Košarka > Kovač saopštio spisak s 49 imena, odbojkaška reprezentacija Srbije na pripremama u Vrnjačkoj Banji

Kovač saopštio spisak s 49 imena, odbojkaška reprezentacija Srbije na pripremama u Vrnjačkoj Banji


Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač saopštio je danas širi spisak od 49 igrača na koje će računati ovoga leta.

Očekuje se da će do 3. maja igrači biti na okupu, a u Vrnjačkoj Banji radiće se do 20. maja, kada bi trebalo da putuju u Sloveniju na turnir na kome će igrati još selekcija domaćina i Bugarska.

Nakon toga ih očekuje put u Italiju, gde će učestvovati u trećem izdanju Lige nacija od 28. maja.

Foto: Yoan Valat / EPA;

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije

Kako je saopšteno, pripreme u Vrnjačkoj Banji počeće 28 igrača: tehničari:Nikola Jovović, Aleksa Batak, Vuk Todorović i Mihajlo Mitić, korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić, Božidar Vučićević i Aleksa Matić, libera: Neven Majstorović, Nikola Peković, Milorad Kapur i Stefan Negić, blokeri: Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić, Nemanja Mašulović, Stevan Simić, Aleksandar Stefanović i Uroš Nikolić, primači Nmanja Petrić, Marko Ivović, Uroš Kovačević, Miran Kujundžić, Pavle Perić, Stefan Skakić, Davide Kovač i Danilo Pavlović.

Kako se dodaje, u Velikom Gradištu treniraće još 21 odbojkaš, a reč je uglavnom o igračiam koji igraju u domaćem prvenstvu.

Među njima su tehničari: Andrej Polomac, Ivan Marković i Aleksa Kozić, korektori: Nikola Meljanac, Dušan Nikolić i Boris Buša, libera: Radoslav Brborić, Dušan Jović i Lazar Stašević, blokeri:Aleksandar Nedeljković, Vladimir Hajović, Andrej Rudić, Aleksa Polomac i Nikola Goić, primači Luka Tadić, Lazar Marinović, Žarko Ubiparip, Lazar Bajandić, Filip Kovačević, Veljko Mašulović i Nemanja Jungić.

Odbojkaška reprezentacija Srbije ovog leta učestvovaće još na Evropskom prvenstvu od 1. septembra, na kom će braniti šampionsku titulu.

Video: Odbojkaši dolaze

Source link

Slicni artikli

Top