You are here
Home > Fudbal > Ajaks doveo golmana od 37 leta

Ajaks doveo golmana od 37 leta

Portal logo

Klub za kojeg važi da ima najbolju omladinsku fudbalsku školu na svetu pohvalio se da je doveo iz Vitesea golmana od – 37 godina!

Njegovo ime je Remko Pasver i ove sezone zaista briljira na golu Vitesea. Na 11 prvenstvenih utakmica nije primio pogodak i to mu je bila preporuka za transfer u Ajaks. Pored toga, veteran rođen u Enšedeu će biti slobodan igrač u junu, ističe mu ugovor, pa će moći bez obeštećenja da se preseli u Amsterdam.

Ugovor je već potpisan, važiće na dve godine, potvrdio je Ajaks na klupskom sajtu.

U poslednje dve sezone Remko je pokazao na golu Vitesea da je pouzdan i dobar golman, koji ume i da igra. Zato mislimo da je on prava osoba za Ajaks. Takođe možete da vidite da on što je stariji, to je bolji. Očekujemo i da Marten Stekelenburg potpiše kratkoročni ugovor, čime bismo imali stabilnu bazu za narednu sezonu“, rekao je Mark Overmars, sportski direktor Ajaksa.

Pasver je oduševljen što je u zenitu karijere postao deo najvećeg holandskog kluba.

Osećaj je neverovatan. Ajaks je klub velike tradicije i ima vrlo jak tim. To što sam postao deo njega je lepa nagrada za sav trud tokom svih ovih godina“, istakao je Remko.

Novi golman Ajaksa je karijeru počeo u Tventeu, potom je branio za Herakles, Go Ahed Igls, bio je tri godine u PSV Ajndhovenu, a 2017. je došao u Vitese, gde je u sezoni 2019/20 proglašen za igrača godine.

Source link

Slicni artikli

Top