You are here
Home > Fudbal > Srećni zbog finala, probaćemo da osvojimo trofej

Srećni zbog finala, probaćemo da osvojimo trofej


Crno-beli su u polufinalu savladali Vojvodinu u Novom Sadu sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Marković u 11. minutu.

„Bila je veoma teška i zahtevna utakmica, Vojvodina je odlična ekipa, posle nas i Crvene zvezde, jedna od boljih u našoj ligi. Postigao sam gol posle dvadeset i nešto utakmica od povratka i naravno da sam srećan. A još srećniji sam što smo prošli u finale Kupa i što ćemo moći da igramo i probamo da osvojimo još jedan trofej“, rekao je mladi fudbaler Partizana Svetozar Marković.

Marković je istakao da je gol postigao na vrlo specifičan način koji je za njega karakterističan, a samu akciju su uvežbali na treningu.

„Uvežbavali smo ovu akciju na prethodna dva treninga i uspeli smo da damo gol. U profesionalnoj karijeri sam postigao šest-sedam golova i većina njih je bila glavom, jer jedino gde ja mogu da postignem gol je neki prekid ili korner, tako da pretežno dajem golove glavom.“, rekao je Marković za klupsku televiziju.

On je prokomentarisao i činjenicu da je utakmicu na „Karađorđu“ pratio i selektor Dragan Stojković Piksi.

„Nije na meni da mislim o tim stvarima, već da nastavim sa dobrim partijama, da nastavim još više da treniram i napredujem, a poziv za A reprezentaciju jedva čekam i nadam se da će doći uskoro“, poručio je Marković.

Partizan će u finalu Kupa Srbije 25. maja igrati protiv Crvene zvezde.Source link

Slicni artikli

Top