You are here
Home > Košarka > Krivo mi je zbog poraza, ali idemo dalje

Krivo mi je zbog poraza, ali idemo dalje


Bogdanović je u poslednjim sekundama meča pogodio trojku i doneo produžetak svom timu ali u nastavku Atlanta nije uspela da igbegne poraz.

„Krivo mi je što nismo uspeli bolje da odigramo u produžetku, ali idemo dalje. Bila je teška utakmica a već za dva dana imamo još jednu.“, rekao je Bogdanović.

Tu ste i dalje oko solidne četvrte pozicije ali je do kraja ostalo još manje od mesec dana.

„Pa da, dosta je napeta ta borba da ne upadnemo u doigravanje. Dobra je pozicija i nastavićemo da se borimo i ovo je samo još jedna od utakmica.“

Igraćete sada protiv Majamija i imaćeš priliku da vidiš Nemanju Bjelicu koji u poslednje vreme dobija nešto manju minutažu. Jeste li se skoro čuli i kakva je situacija tamo?

„Pa čujemo se a i oni uvek igraju na pobedu. Trenutno retko ulazi u igru i dobija šansu. Znam da nije igrao u poslednje dve utakmice, pa je igrao jednu pet minuta, a videćemo hoće li igrati. Teško je uhvatiti ritam ali znam da je on veliki radnik i da će se izboriti sa tim.“ Zaključio je Bogdanović.

Pomenuti Majami dolazi u goste u Atlantu u petak uveče, a u nedelju stižu Milvoki baksi koji su na jednoj poziciji iznad Hoksa na tabeli Istočne konferencije.Source link

Slicni artikli

Top