You are here
Home > Fudbal > CEO SVET ČEKAO OVE REČI ČEFERINA I ODLUKU UEFA Poznato da li će se igrati polufinale Lige šampiona ili će Real biti izbačen zbog Superlige

CEO SVET ČEKAO OVE REČI ČEFERINA I ODLUKU UEFA Poznato da li će se igrati polufinale Lige šampiona ili će Real biti izbačen zbog Superlige


Superliga, kao što kaže Florentino Perez možda postoji, ali u njoj su samo Real i Juventus, pa neka igraju svaki dan, izjavio je danas predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin.

– Cela fudbalska Evropa je uz nas. Dobio sam poruke podrške od skoro svih klubova, rekao je Čeferin za slovenački „24ur“.

Minulih dana se pojavila informacija da bi osnivači Superlige mogli da budu izbačeni iz polufinala Lige šampiona, sada je ostao samo Real, koji igra polufinale sa Čelsijem, ali prvi čovek UEFA odbacuje takvu mogućnost.

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Čeferin

– Teško da ćemo sezonu završiti bez Reala. Vlasnici TV prava tražili bi odštetu ako se ne odigra polufinale. Međutim, u budućnosti će stvari biti malo drugačije. Vrata UEFA ostaju otvorena svima, ali svi će morati da snose posledice za svoje postupke, poručio je Čeferin.

To ujedno znači da bi UEFA mogla da sankčioniše one klubove koji su želeli da igraju Superligu.

Video: Ronaldova reakcija u živom zidu

Source link

Slicni artikli

Top