You are here
Home > Fudbal > Reči Srbina kao POSLEDNJE UPOZORENJE! Siniša Mihajlović opleo po novom takmičenju i izrekao veliku istinu

Reči Srbina kao POSLEDNJE UPOZORENJE! Siniša Mihajlović opleo po novom takmičenju i izrekao veliku istinu


Pojedini fudbalski moćnici okupili su se kako bi došli do dodatnog monopola nad igrom putem takmičenja nazvanim Superliga Evrope.

Najjači evropski klubovi bi za ogroman novac igrali zatvoreno takmičenje i u senku bacili ostatak fudbalskog sveta, što je mahom došlo na negativnu reakciju.

Navijači su se digli, Čelsi i Mančester siti su već odustali od takmičenja u Superligi, o tome otvoreno razmišlja i Barselona koja bi trebalo da bude sledeći član koji je istupio, dok će ostali klubovi imati vanredne sastanke na kojima će razmotriti donetu odluku. Među onima koji su javno protiv Evropske Superlige je i Siniša Mihajlović.

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Srpski trener i kormilar Bolonje je poručio da bi ovo takmičenje ugušilo moderan fudbal i da bi igra izgubila draž.

– Mislim da je to loša stvar. Fudbal je najvoljeniji i najpopularniji sport jer nekada ‘mali’ klubovi mogu da pobede najveće. Bogati bi postali još bogatiji, a sriomašni siromašniji. To nije u duhu sporta. Meni se ne sviđa takvo razmišljanje da se sve vrti oko para. To oduzima mogućnost da se klubovi nadmeću, počeo je priču Mihajlović.

Nekadašnji selektor Srbije je još rekao kako bi isto razmišljao i da vodi nekoga od učesnika Evropske Superlige.

– Naravno da je uvek lepo gledati velike utakmice, ali ja bih isto razmišljao i da sam trener Juventusa, Intera ili Milana. Šta dalje da radimo? Razlika među klubovima postaje sve veća, jer Bolonja dobija 30.000.000 evra, a oni 300.000.000. Da li u takvoj situaciji možete zamisliti da Lester ponovo postane šampion, upitao je Mihajlović na kraju svog izladanja pred utakmicu sa Torinom u Seriji A.

Video: Grupa navijača ispred Stamford mosta

Source link

Slicni artikli

Top