You are here
Home > Tenis > Novak danas NA BEOGRADSKOJ ŠLJACI! Đoković protiv nesuđenog fudbalera čija je sestra bivša misica, evo gde i kad možete da gledate najboljeg na svetu na domaćem terenu!

Novak danas NA BEOGRADSKOJ ŠLJACI! Đoković protiv nesuđenog fudbalera čija je sestra bivša misica, evo gde i kad možete da gledate najboljeg na svetu na domaćem terenu!


Najbolji teniser sveta Novak Đoković se nalazi u Beogradu, gde će pokušati da po treći put u karijeri osvoji turnir iz serije 250.

Posle devet godina, ponovo se „Serbia open“ igra na terenima na Dorćolu, a Đoković je kao prvi nosilac slobodan na startu, dok će mu prvi rival biti Sunvu Kvon.

Teniser iz Južne Koreje je na startu turnira u srpskoj prestonici pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 2:0, po setovima 6:3, 7:5.

Velika ispovest Marka Đokovića:

Prvi i 85. reket sveta se do sada nisu sastajali, a kao „omiljenu“ podlogu, Kvon preferira beton, dok mu je jedno od jačih oružja prvi servis. Ipak, procenat uspešnosti istog značajno opada kada igra na šljaci, kakva je podloga u Beograduu.

Korejac ima 23 godine, a najveći domet u dosadašnjoj karijeri mu je bila druga runda na US openu prošle godine. Njegov profesionalni put je krajnje zanimljiv, pošto je Kvon trebalo da se bavi jednim sasvim drugim sportom, fudbalom. U mladosti se bavio ovim sportom i želeo je da se oproba u profesionalnim vodama, ali se posle odlaska u Seul, iz rodnog Sangžua, totalno posvetio tenisu.

Sunvu Kvon

Foto: JASON SZENES / EPA;

Sunvu Kvon

Kada je njegova porodica u pitanju, nije samo on popularan u Južnoj Koreji, već i njegova rođena sestra. Naime, Hakjung Kvon bila je bila pobednica za Mis Južne Koreje, 2015. godine.

Prema planu, Novak bi na teren trebalo da izađe oko 14.30 sati, a TV prenos je na Areni sport 1.

Video: Novak Đoković igra košarku

Source link

Slicni artikli

Top