You are here
Home > Fudbal > Vudvord dao ostavku u Junajtedu, Superliga pod znakom pitanja

Vudvord dao ostavku u Junajtedu, Superliga pod znakom pitanja


Nakon ogromnih kritika fudbalskih navijača širom Evrope, a potom i protesta istih, osnivanje Superlige je pod velikim znakom pitanja.

Nakon što su Čelsi i Siti pred povlačenjem odluke o igranju u novonastalom takmičenju, tektonske promene desile su se i u crvenom delu Mančestera.

Ed Vudvord, dugogodišnji izvršni direktor i potpredsednik „crvenih đavola“ rešio je da da ostavku na toj poziciji, prenose britanski mediji.

Očekuje se da Vudvord ostane u Junajtedu do kraja sezone, a da se potom rastane sa engleskim timom.

Mančester junajted se, kao jedan od organizatora Superlige, našao na ogromnom udaru kritika i prognozira se da bi se i drugi tim iz Mančestera povukao iz organizacije takmičenja. 

Nakon što su objavljeni planovi novog evropskog fudbalskog takmičenja, Vudvord je prvo dao ostavku na poziciji savetnika fudbalske strategije u Uefi.

Britanski bankar je u Junajted došao 2013. godine, ali je još 2005. igrao veliku ulogu u trenucima kada je porodica Glejzer preuzimala kormilo „crvenih-đavola“. 

Kako prenose mediji širom Evrope, poput Vudvorda, Andrea Anjeli je blizu odluke o ostavci na poziciji predsednika Juventusa.Source link

Slicni artikli

Top