You are here
Home > Fudbal > Prva reakcija iz Barselone: Pike stao uz navijače i protiv Pereza

Prva reakcija iz Barselone: Pike stao uz navijače i protiv Pereza

Portal logo

Poput mehura od sapunice, za manje od dva dana pukla je priča o Superligi. Urušavanje ideje koja je izazvala brojne kritike javnosti počelo je istupanjem Čelsija za kojim su istim putem krenuli i preostali premijerligaši.

Nakon engleskih klubova i Milan je uvideo neodrživost projekta, a aktuelna situacija bila je povod da se oglasi i Đerar Pike. Defanzivac Barselone, iako njegov klub nije odstupio od ideje, izneo je negativan stav na račun Superlige.

„Fudbal pripada navijačima. Danas više nego ikad“, napisao je Španac na Tviteru nedvosmisleno podržavši nezadovoljne pristalice.

Ubrzo potom, defanzivac je uz dozu ironije prokomentarisao projekat na rubu propasti u kojem je jednu od glavnih uloga imao Florentino Perez, prvi čovek Reala.

„Juče slavlje, danas potop. To je Florentinova birtija“, dodao je Pike.

Iako je izvesno da nakon oduustajanja ostrvskih timova nije izvodljivo realizovati projekat, niko od predstavnika španskih i italijanskih klubova još nije izneo zvaničan stav, a konačna odluka biće poznata nakon sastanka koji je dogovoren za večeras i na kojem bi trebalo da učestvuju predstavnici svih 12 klubova.

Source link

Slicni artikli

Top