You are here
Home > Fudbal > Nema kalkulisanja, jer nema popravnog

Nema kalkulisanja, jer nema popravnog


Meč se igra u sredu od 19.05 sati na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, a pobednik duel plasiraće se u veliko finale.

„Igramo polufinale na jednu utakmicu, svi znamo šta ona donosi. Uvek je moguće da ode i u jednom i drugom pravcu. Nema kalkulisanja, jer nema popravnog. Idemo spremni i nadam se dobrom rezultatu“, rekao je Stanojević na vidoe konferenciji pred meč.

Trener crno-belih rekao je da zna u kom će sastavu ekipa istrčati na stadion „Karađorđe“, kao i da zasad nije poznato da li će Sejduba Suma putovati u Novi Sad, zbog problema sa mišićem.

Stanojević je istakao da će očekuje drugačiji duel od onog u Sueprligi, kada je njegov tim slavio 2:0.

„Razlika je ogromna između Kupa i prvenstva, ovde nemate popravni. Teško je kontrolisati utakmicu u Kupu. Mislim da će biti drugačije, biće mnogo više energije i naboja. Sigurno je da će biti motivisani, igra se polufinale Kupa. Neumesno je da se mešam u unutrašnje stvari. Mi smo spremni, već dugo igramo u dobrom ritmu. Mislim da će biti dobra utakmica, pravo polufinale“, rekao je Stanojević i osvrnuo se i na trenera Nenada Lalatovića, koji zna kako da pripremi ekipu za duele sa Partizanom.

„On je dobar motivator, ali ja njega gledam kao ozbiljnog trenera koji pravi rezultate. On dobro čita protivnka, prilagođava igru u odnosu na rivala. Poštujem to što on radi, a sve te stvari sada su sekundarne“.

Stanojević je upitan koliko bi Partizanu značilo eventualno osvajanje Kupa, s obzirom na to da prethodne sezone nije osvojeni nijedan trofej.

„Mi kao veliki klub imamo obavezu rezultata, na kraju ćemo pričati o svemu tome. Značila bi nam pobeda i mogućnost za borbu za trofej. Ne opterećujemo se, pripremao se kao i za svaku utakmicu“, rekao je Stanojević i dodao da već zna ko će šutirati penale, ako do njih dođe.

„Vežbali smo penale, pripremili smo se za sve scenarije. Znamo ko će biti izvođači, ali ne znamo u kom će pravcu ići utakmica“.

Jedno od pitanja za Stanojevića bilo je da izneo svoj stav o formiranju evropske Superlige.

„Ne bih ja tu pričao, ima ljudi koji se bave time. Mišljenja sam kao 99 posto fudbalskog sveta, naravno da se protivimo toj ideji. To su i neke tržišne stvari na koje mi ne možemo da utičemo“, zaključio je Stanojević.Source link

Slicni artikli

Top