You are here
Home > Košarka > FLAŠOM U GLAVU! NBA košarkaš brutlno napadnut veče pred utakmicu, trener u šoku: „Ovo vam iščupa srce!“

FLAŠOM U GLAVU! NBA košarkaš brutlno napadnut veče pred utakmicu, trener u šoku: „Ovo vam iščupa srce!“


Košarkaš Hjuston Roketsa Sterling Braun napadnut je od strane nepoznate osobe nakon što je njegov tim stigao u Majami u nedelju kasno uveče i tom prilikom je zadobio posekotine na licu, jer ga je napadač udario flašom po glavi.

Braun nije igrao u ponedeljak protiv Hita, mada je taj klub rekao da je to bilo zbog nedavne povrede kolena, zbog koje je propustio ukupno pet utakmica, a ne zbog incidenta.

– Sterling Braun je sinoć bio žrtva napada. Nije imao nikakvo prethodno znanje o napadačima ili interakciju sa njima. Iako je zadobio rane na licu, potpuno će se oporaviti – objavili su Roketsi.

Hjuston nije više davao nikakve druge detalje. Nije bilo odmah poznato da li je policiji podnet bilo kakav izveštaj o incidentu. NBA je takođe izašao sa saopštenjem da se prikupljaju informacije o incidentu, kao i da se nadaju da će se Braun potpuno oporaviti.

Trener Hjustona Stiven Silas je razgovarao sa povređenim igračem i ne krije da mu je laknulo što će sve biti kako treba.

– Ovakve situacije vam isčupaju srce. On je jedan od mojih momaka, iz mog tima do kog mi je stalo i neko sa kim ste svakodnevno. Što se tiče toga kako se osećam i kako se oseća tim, svi smo zahvalni Bogu jer će sve biti u redu – rekao je Silas.

Braun je ove sezone u proseku beležio 8,2 poena.

VIDEO Jokićeva trojka koja ostavlja bez teksta

Source link

Slicni artikli

Top