You are here
Home > Fudbal > Bragantino redovno dobar odabir za klađenje, Ponte Preta nije imala šanse

Bragantino redovno dobar odabir za klađenje, Ponte Preta nije imala šanse

Portal logo

Ukoliko volite da se kladite na južnoamerički fudbal, ako ste noćna ptica pa vam ne pada teško da pratite tikete tokom noći, onda ste verovatno primetili tim po imenu Bragantino u brazilskoj Paulisti. Ta ekipa je igrala protiv Ponte Prete i slavila sa 2:0 (1:0) i tako nastavila da ređa dobre rezultate.

Često Bragantino donosi prolaz tiketa, a ovo mu je bila recimo peta pobeda na poslednjih šest utakmica u šampionatu Paulista.

Nekako se samo čekalo kada će domaćin da probije oklop gostiju i to se dogodilo u 38. minutu, pred odlazak na poluvreme, onako kako najviše boli protivnika. Strelac je bio Pedrinjo i na taj način je najavio novi trijumf Bragantina u zgusnutom rasporedu.

Snašao se najbolje u šesnaestercu, iako nije mnogo visok dobro se pozicionirao i glavom napravio prednost Bragantinu.

Kako je domaći sastav završio prvi deo, tako je nastavio drugi deo igre. Strelac za 2:0 bio je Italo na asistenciju Aderlana i posle toga Ponte Preta nije imala nikakve šanse.

Sada Bragantino ima 20 bodova na kontu, pa je tim koji pripada Red Bulu dodatno uvećao prednost u odnosu na drugoplasirani tim grupe C Novorizontino. On je na 11 bodova, ali je odigrao čak tri meča manje.

BRAZIL, PAULISTA – 11. KOLO

Utorak

Bragantino – Ponte Preta 2:0 (1:0)

/Pedrinjo 38, Italo 51/

03.15: (1,72) Sao Bento (3,40) Sao Kaetano (4,90)

Source link

Slicni artikli

Top