You are here
Home > Fudbal > Terzić: Zvezda čeka rasplet o Superligi

Terzić: Zvezda čeka rasplet o Superligi

Portal logo


Generalni direktor Crvene zvezde o takmičenju koje je izazvalo potrese u evropskom fudbalu

Vest o formiranju Superlige Evrope izazvala je ogromnu pažnju javnosti. Ne samo evropski, već i svetski fudbal definitivno neće biti isti ukoliko najbogatiji i najbolji klubovi današnjice zaista pokrenu takmičenje zatvorenog tipa, kojem će samo odabrani imati pristup.

Još ranije se pominjalo se da bi pozivnicu mogli da dobiju svi dosadašnji šampioni Evrope, među njima i Crvena zvezda, a tim povodom oglasio se generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić.

„U kontaktu smo sa ljudima iz UEFA i Evropske klupske asocijacije, pratimo situaciju. Sačekaćemo da vidimo da li je ova odluka uopšte primenjiva s obzirom na to da su fudbalski savezi Engleske, Francuske, Nemačke, Španije i Italije protiv formiranja Superlige. Tu se otvara mnogo pitanja sada. Sačekaćemo konačan stav UEFA po ovom pitanju, koja se takođe protivi formiranju Superlige. Danas počinje kongres UEFA, videćemo kakve će odluke biti donesene po ovom pitanju i kakvo alternativno rešenje ima UEFA. Tek posle toga možemo kao klub da kažemo nešto konkretnije“, naveo je Terzić u saopštenju dostavljenom medijima.

Source link

Slicni artikli

Top