You are here
Home > Košarka > RTS :: Pokuševski za RTS: Hvala navijačima na podršci

RTS :: Pokuševski za RTS: Hvala navijačima na podršci


Pokuševski je u igri proveo 28 i po minuta i meč završio sa osam poena uz sedam skokova i pet asistencija.

„Pa, mogla je biti i pobeda… malo sam frustriran što smo izgubili ali imamo odmah novu utakmicu protiv dobrog tima Vašingtona koji su u dobrom ritmu i moramo da zaboravimo ovu utakmicu. Da naučimo iz nje i da krenemo dalje. Bila je teška utakmica, imali smo dobrih i loših momenata, na kraju smo izgubili, ali mislim da smo se borili dobro.“, konstatovao je Pokuševski.

Kako posle evropske košarke funkcioniše prilagođavanje atmosferi u Oklahomi i Americi?

„Sve je super. Ljudi iz kluba su uvek tu i pomažu mi. Sve mi je mnogo lakše i sve se bolje osećam i na terenu i van terena.“

Tvoj trener ima puno poverenja u tebe i dao ti je odličnu minutažu, a pohvalio je tvoju kompletnu igru, ne samo postizanje poena već i svemu drugom što radiš za tvoj tim što je od velike vrednosti.

„Da. Prvo je najvažnija borba i trud na terenu, a posle toga dolazi sve drugo, sve ono što treba da radi jedan mlad igrač.“

Pokuševski je konstatovao da se povremeno čuje sa Bogdanjovićem ali da nema puno kontakata sa našim i drugim igračima zbog trenutne situacije sa pandemijom. Zahvalio se svim navijačima na podršci koju dobija iz Srbije.

Naredni meč Oklahoma će igrati u glavnom gradu Amerike u ponedeljak uveče pritiv Vašingtona.Source link

Slicni artikli

Top