You are here
Home > Fudbal > NESTVARNA VEST, titula za PSŽ bi bila presedan, a ovo apsolutna senzacija! PARTIZAN postaje ŠAMPION EVROPE u fudbalu, UEFA oduzima sve titule Superligašima!?

NESTVARNA VEST, titula za PSŽ bi bila presedan, a ovo apsolutna senzacija! PARTIZAN postaje ŠAMPION EVROPE u fudbalu, UEFA oduzima sve titule Superligašima!?


Naime, on je došao do podataka o sledećim planovima Evropske fudbalske federacije (UEFA), koji će oduševiti sve u Srbiji, pre svih navijače Partizana.

Romano, pod oznakom „hitno“, na društvenim mrežama prenosi infromaciju da UEFA planira da oduzme sve šampionske trofeje koje je osvojio bilo koji od 12 klubova osnivača Superlige, i to počev od prve sezone 1955/56!

Foto: Tviter / screenshot

Romanov tvit

To znači da će, kako bi bila ispoštovana sva moralna pravila takmičenja, trofeji odnosno zvanje šampiona Evropa pripalo klubovima koji su gubili u finalima. To dalje znači da će Partizan moći da se podiči “ušatim” peharom jer je nesrećno poražen u finala Kupa šampiona u Briselu 1966. godine od Real Madrida.

Realu će, prema ovoj informaciji, biti oduzete sve kontinentalne titule, a među pobednika “upada” Partizan.

Još da ova vest bude potvrđena… Verovatno će i o ovome biti reči na sledećem zasedanju UEFA do kraja nedelje, najverovatnije u petak.

VIDEO: Novak Đoković sa braćom na 25. maju

Source link

Slicni artikli

Top