You are here
Home > Fudbal > Maler za malerom, Real bez devetorice: Ni Valverde ne igra protiv Hetafea

Maler za malerom, Real bez devetorice: Ni Valverde ne igra protiv Hetafea

Portal logo

Kako se utakmica sa Čelsijem približava, lista odsutnih fudbalera u Real Madridu je sve duža. Međutim, Zinedin Zidan će Ligu šampiona barem na trenutak morati da ostavi po strani, jer trenutno ima prečih briga. Večeras ga očekuje gostovanje Hetafeu i ove sezone uobičajeno pitanje „kako „skrpiti“ ekipu?“, produbljeno najnovijim izostankom – Federika Valverdea.

Urugvajski vezista bio je u kontaktu sa osobom zaraženom korona virusom, zbog čega je od juče u izolaciji. Madridski klub u saopštenju navodi da je Fede dobio negativan nalaz na poslednjem testiranju, ali će iz predostrožnosti biti u karantinu, što znači da Zidanu neće biti na raspolaganju za meč u predgrađu Madrida.

(4,90) Hetafe (3,50) Real Madrid (1,78)

Kao da ih francuski stručnjak već nema dovoljno u „autu“. Podsetimo, Serhija Ramosa, Rafaela Varana, Lukasa Vaskeza, Danija Karvahala, Ferlana Mendija i Edena Azara nema u timu zbog povreda, dok su Načo i Kazemiro pod suspenzijom. Valverde je trebalo da zauzme upravo Kazemirovo mesto u srcu veznog reda, postojala je mogućnost da čak odigra na desnom boku, gde je usled Vaskezovog i Karvahalovog izostanka igrao protiv Barselone i Liverpula, ali kako je u karantinu, Zidan će ponovo morati da „razbija glavu“.

Stoga će trojku u veznom redu zajedno sa Tonijem Krosom i Lukom Modrićem gotovo izvesno upotpuniti Isko, koji do sada nije uživao poverenje francuskog stručnjaka (počeo samo šest utakmica). Zidan je u međuvremenu za večerašnji meč „povukao“ još četvoricu fudbalera iz Kastilje (Migel Gutijerez, Pablo Ramon, Antonio Blanko i Aribas), ali kako je svaki od njih juče odigrao 90 minuta protiv Talavere, teško da će iko od njih dobiti priliku od starta.

Source link

Slicni artikli

Top