You are here
Home > Fudbal > Italijani došli na „Marakanu“ PO ZVEZDINU DECU, spremi su da odreše kesu i pokvare posao direktnoj konkurenciji u Seriji A, upisali u tefter i napadača Radnika, ali je neophodno da ispune jedan USLOV!

Italijani došli na „Marakanu“ PO ZVEZDINU DECU, spremi su da odreše kesu i pokvare posao direktnoj konkurenciji u Seriji A, upisali u tefter i napadača Radnika, ali je neophodno da ispune jedan USLOV!


Kako javlja „transfer guru“ Đanluka Di Marcio, predstavnik Parme pratio je Zvezdinu decu, Željka Gavrića i Veljka Nikolića.

Znatno bolji utisak ostavio je Nikolić, pošto je zabeležio dve asistencije, za Sanoga i Ivaniča, dok je Gavrić na poluvremenu zamenjen, iako je odigrao veoma solidno i imao jedan zicer.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Detalj sa utakmice FK Crvena zvezda – Radnik

Parma već sada gleda ka narednoj sezoni, a pomenuti igrači su zadovoljili standarde, ali problem predstavlja činjenica da će ovaj klub teško zadržati status člana Serije A. Potencijalnom selidbom u niži rang pojavio bi se i problem zbog propisa o strancima van Evropske unije.

Gavrić i Nikolić su se i ranije dovodili u vezu sa italijanskim klubovima poput Atalante i Rome, a uprava kluba verovatno ne bi imala ništa protiv da u slučaju dobre ponude ovaj drugi napusti „Marakanu“, jer sledeće sezone neće biti „bonus“.

Sa druge strane, Gavrić će taj uslov zadovoljavati još godinu dana.

Pored pomenute dvojice, italijanski skauti su u tefteru imali i upisano ime najboljeg strelca Superlige, napadača Radnika, Milana Makarića.

Video: Zvezdaš u „Slagalici“

Source link

Slicni artikli

Top