You are here
Home > Fudbal > River udario maljem! Pet komada u mreži Sentral Kordobe (VIDEO)

River udario maljem! Pet komada u mreži Sentral Kordobe (VIDEO)

Portal logo

Dva potpuno različita poluvremena. Jedno tvrdo, gotovo nemoguće za gledanje, a drugo – prava fudbalska rapsodija slavnog River Plejta. Gigant iz Buenos Ajresa naneo je težak poraz Sentral Kordobi, pošto je u Santijago del Esteru slavio sa ubedljivih 5:0 (1:0).

Ključni trenutak meča dogodio se u drugom minutu nadoknade, kada je Hulijan Alvarez perfektno izveo korner, a Fabrisio Angileri glavom pogodio donji levi ugao domaćeg gola.

Sentral Kordoba se do tog trenutka branila praktično sa svih 11 igrača, odlično stajala na terenu i zatvorila sve prilaze svom golu, ali je u nastavku morala da promeni taktiku i otvori se, što je omogućilo Riveru da dejstvuje iz kontranadapa.

A oni su bili uraganski. U rasponu od 51. do 67. minuta dva puta se u strelce upisao Rafael Bore, dok je konačan rezultat, u potpuno otvorenom kontranapadu i situaciji jedan na jedan, postavio Federiko Goroti.

Ekipi Marsela Galjarda ovo je bila peta pobeda u Liga kupu, ali i idealna uvertira za start Kopa Libertadores i okršaj sa Fluminenseom. Narednog vikenda River će u Liga kupu ugostiti San Lorenco.

Source link

Slicni artikli

Top