You are here
Home > Košarka > Nikola ne mari za svoj ego, nikad nisam video da se fotografiše i to objavljuje

Nikola ne mari za svoj ego, nikad nisam video da se fotografiše i to objavljuje


Igrači Hjustona nisu imali pravo rešenje za raspoloženog Nikolu Jokića, koji je ponovo blistao. Srbin je za svega 29 minuta upisao jubilarni, 50. dabl-dabl u sezoni, sa 29 poena (10-12 iz igre, 8-9 penali), 16 skokova, 7 asistencija i 2 ukradene lopte.

Trener Denvera Majk Meloun je posle pobede nad Hjustonom i odlične Jokićeve partije, koji je bio ubedljivo najbolji košarkaš na susretu, izjavio da u Nagetsima znaju šta imaju i da su svi svesni toga. Ovoga puta je znatno drugačije govorio o srpskom igraču nego nakon prošle utakmice kada ga je praktično izdao.

Foto: ERIK S. LESSER / EPA;

Majkl Meloun

– Ono što Nikolu čini MVP igračem je to da nije propustio nijednu utakmicu. Iako smo imali neke povrede, on vodi ovaj tim do mesta među najbolje četiri ekipe na Zapadu, koji ima mnogo talenta i kvaliteta. I pored toga, pogledate njegovu statistiku i efikasnost i to su zaista istorijske brojke. Srećni smo što ga imamo i svi shvatamo to, rekao je Meloun.

Melunu se dopada i što Somborac nije „zavisnik“ od društvenih mreža i što nema potrebu da bude u centru pažnje.

– On zaista ne mari za to da bude u centru pažnje, za svoj ego i druge stvari. Zaista me zabavljaju momci koji na Tviteru ‘kače’ svoje slike i to objavljuju. Ko to radi? Nikad nisam video da se Nikola fotografiše i da to objavljuje. To je ono što volim kod njega, povrh toga što je sjajan, sjajan igrač, dodao je Meloun.

Srpski košarkaš je vodio je Nagetse do 36. pobede, koji imaju i 20 poraza, čime su se učvrstili na četvrtom mestu Zapadne konferencije.

Video: Asistencija Jokića koja je zadivila gledaoce

Source link

Slicni artikli

Top