You are here
Home > Košarka > Kako mu je ovo palo na pamet?! Jokićeva NESTVARNA ASISTENCIJA PREKO GLAVE je hit broj jedan u svetu, Ameri poludeli za ovim potezom /VIDEO/

Kako mu je ovo palo na pamet?! Jokićeva NESTVARNA ASISTENCIJA PREKO GLAVE je hit broj jedan u svetu, Ameri poludeli za ovim potezom /VIDEO/


Somborac je bio najbolji strelac susreta, zabeležio je jubilarni 50. dabl-dabl u sezoni, a nisu falile ni asistencije koje je delio saigračima.

Ovoga puta je poklon u reketu za lake poene dobio Pi Džej Dozier, a pasom je Nikola doprineo blagoj glavobolji kod čitave protivničke petorke.

Center Nagetsa je krenuo da leđima grad i poziciju u reketu, a Roketsi su uradili sve što su mogli. Dvojica igrača su krenula na njega, kako bi ga udvojila i onemogućila da dođe do obruča. Pošto su igrači Hjustona svu pažnju usmerili ka Jokiću, Dozier je prošao iza leđa odbrane i dobio sjajnu asistenciju preko glave, jednu onih kakve su obeležile karijeru Srbina.

Inače, Jokić je utakmicu završio sa 29 poena (10-12 iz igre, 8-9 penali), 16 skokova, 7 asistencija i 2 ukradene lopte, za 29 minuta.

Srpski košarkaš je vodio je Nagetse do 36. pobede, koji imaju i 20 poraza, čime su se učvrstili na četvrtom mestu Zapadne konferencije.

Video: Najsmešniji Jokićevi momenti

Source link

Slicni artikli

Top