You are here
Home > Fudbal > Fudbaleri Bajerna se oglasili posle Flikove odluke, Alaba poručio: Zajedno do kraja

Fudbaleri Bajerna se oglasili posle Flikove odluke, Alaba poručio: Zajedno do kraja

Portal logo


„Zajedno smo napravili velike korake. Zajedno ćemo napraviti i poslednje. Treneru, borićemo se do kraja“, napisao je Austrijanac na društvenim mrežama

Hansi Flik je danas saopštio javnosti da na kraju sezone želi da se rastane mihenskim Bajernom. On je prethodno to preneo i svojim igračima, ali i u upravi kluba, a nakon što se vest proširila po čitavoj Evropi, oglasili su se i kapiten Manuel Nojer i Tomas Miler.

Iskusni golman je istakao da je ekipa veoma emotivno podnela čitavu priču.

Bilo je emotivno za sve nas koji smo sa tim morali da se nosimo kao tim, jer smo proveli veoma uspešno i divno vreme zajedno. Jako je važno što nam se lično obratio pre nego što je izašao u javnost. posebno posle takve utakmice. To je dokaz da je naš odnos jako dobar„.

Miler je istakao da Flik nije objasio igračima razloge iza svoje odluke.

Nije nam objasnio zašto. Potrošio je puno energije u jako napornih godinu i po dana. Kada ste trener Bajerna morate da imate debelu kožu. Puno se traži od vas, morate uvek da budete ispred tima. Bilo je naporno. Nije nam objasnio zašto, ali i ne mora da nam objašnjava„.

Uz Flika će tim na kraju sezone napustiti i David Alaba. Dok se za nemačkog stručnjaka pretpostavlja da će preuzeti klupu reprezentacije, austrijski fudbaler bi karijeru trebalo da nastavi u madridskom Realu. Oglasio se i Alaba i praktično potvrdio da zajedno sa trenerom napušta Minhen po okončanju sezone.

Zajedno smo napravili velike korake. Zajedno ćemo napraviti i poslednje. Treneru, borićemo se do kraja„, napisao je Austrijanac na Tviteru.

Na društvenim mrežama je povodom Flikove odluke koju reč napisao i bivši as Bavaraca Bastijan Švajnštajger.

Bajern te je doveo kao rezervnu opciju. Dao si mu sve što je bilo moguće. Kako god da se završi: Čestitke, Hansi Flik„.

Source link

Slicni artikli

Top