You are here
Home > Fudbal > Barseloni jedno poluvreme protiv Bilbaa dovoljno za Kup kralja

Barseloni jedno poluvreme protiv Bilbaa dovoljno za Kup kralja


Gotovo 60 minuta utakmice u Sevilji, u finalnom meču Kupa kralja, mreže su mirovale, a onda je za pola sata Barsa srušila sve nade Baskijaca da mogu do trofeja.

Očigledna je bila namera ekipe Atletika da odigra zatvoren i tvrd meč, u čemu su i uspeli u većem delu susreta, ali je kvalitet Barselone na kraju došao do izražaja, pa je Ronald Kuman osvojio prvi trofej u sezoni.

Mrežu Atletika načeo je Antoan Grizman u 60. minutu, da bi samo tri minuta kasnije na 2:0 povisio Frenki de Jong, pa je već tada bilo jasno da će Barsa doći do trofeja.

Ostalo je samo da se u listu strelaca upiše Lionel Mesi, što je Argentinac uradio dva puta – u 68. i 72. minutu utakmice.

Mesi je tako uspeo da postigne 30 ili više pogodaka u sezoni 13. uzastopnu godinu, dok je u finalnim mečevima u Kupu kralja čak devet puta tresao mrežu protivnika.

Barseloni do kraja sezone predstoji velika borba za osvajanje šampionske titule, a Katalonci su trenutno treći na tabeli La Lige sa dva boda manje od Atletika i jednim u odnosu na Real.Source link

Slicni artikli

Top