You are here
Home > Fudbal > Pogba kao nikad dosad UDARIO NA MURINJA, Portugalcu se ovo neće dopasti: „Prevrtljiv je, odbacuje igrače…“

Pogba kao nikad dosad UDARIO NA MURINJA, Portugalcu se ovo neće dopasti: „Prevrtljiv je, odbacuje igrače…“


Delovalo je da će trenerski i igrački superstar imati odlične odnose, ali i pored toga što su zajedno osvojili dva trofeja, Ligu Evrope i Liga kup Engleske, Francuzu saradnja sa „gospodinom posebnim“ nije ostala u lepom sećanju

Njih dvojica su započela sukob onoga trenutka kada je francuski fudbaler izgubio mesto u startnoj postavi, a onda je ostao i bez kapitenske trake, u septembru 2018. godine.

Foto: Laurence Griffiths / POOL / EPA;

Olge Gunar Solskjer i Pol Pogba

Pogba se u intrevjuu za „Skaj sports“ prisetio tog perioda i otkrio da je odnos sa Portugalcem bio zategnut.

– Jednog dana sam imao odličan odnos sa Murinjom, svi su to videli, a sutradan ne znam šta se dogodilo. To je čudna stvar u vezi odnosa sa njim i ne mogu da vam objasnim, jer ni meni nisu jasni razlozi, rekao je Pogba.

Francuz je potom uporedio Portugalca sa aktuelnim menadžerom Junajteda Solskjerom.

– Odnos sa Solskjerom je drugačiji, on nikada ne bi išao protiv igrača. Možda Ole ne bi odabrao neke igrače, ali ih ne odbacuje, ne gura ih u stranu kao da više ne postoje. To je razlika između njih. Solskjerove metode možda tako deluju jer sa igračima ostvaruje prisniji odnos.

Posle poraza Totenhema od Junajteda, Murinjo nije govorio o igri, već se osvrnuo na Solskjerove komentare o Sonu i golu koji je poništen „crvenim đavolima“. Pogba smatra da je Murinjo provocirao kormilara Junajteda.

– Ne znam šta se dogodilo, siguran sam da je Murinjo nešto rekao zbog čega bi ljudi progovorili. On to radi. Dobili smo rezultat koji smo želeli, Ole to zna i uživali smo u tom trenutku. Poznajemo Murinja i znamo šta voli. Nije nam potreban verbalni rat, treba da se fokusiramo na sebe. Pobedili smo, Murinjo je izgubio i nije želeo da govori o igri, već o nečijem ocu. To baš liči na njega, zaključio je Pogba.

Poruka partnera:

Everton – Totenhem

I Everton i Totenhem su u lošim nizovima, ali su i dalje u igri bar za Ligu Evrope, i zato je njihov večerašnji (21.00) okršaj na Gudisonu veoma važan. Kvota na keca je 3,15, iks je 3,30, a dvojka 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton – Totenhem.

Video: Murinjo posle poraza ušao u svlačionicu Dinama i aplaudirao igračima

Source link

Slicni artikli

Top