You are here
Home > Borilački > Pitanje je da li se završi sa umiranjem

Pitanje je da li se završi sa umiranjem


Gde je počeo otac Đorđe, tu će nastaviti sin Aleksa Balašević koji takođe ulazi u filmsku industriju.

Naslednik nedavno preminulog čuvenog kantautora će snimiti film koji će nositi isto ime kao i njegova MMA organizacija – Megdan.

Biće inspirisan životom boraca, dok će jedan lik pratiti priču pesme njegovog oca „Čovek sa mesecom u očima“.

Foto: N. Mihailović, Nova Ekonomija / RAS Srbija

Đorđe i Aleksa Balašević

– Snimanje filma očekujemo sledeće godine. Novi Sad zaslužuje moderni igrani visokobudžetni prvi film o sebi, a zatim borci, kao što rekoh, nečiji sinovi, muževi, očevi koji su za vreme korone ispunjavali ili odlagali svoje snove u tom ringu bez publike… Novi Sad zaslužuje da ima takav film, mogu slobodno reći, međunarodne visokobudžetne produkcije. Zahvaljujući svemirskoj veličini mog velikog oca, imam odlične pregovore sa jednom državom na drugom kontinentu u kojoj bi trebalo takođe da se snima, počeo je priču Aleksa Balašević za „Alo“.

Potom se sin legendarnog kantautora, nekadašnji rvač i danas vlasnik „Megdana“, okrenuo priču o nedavnom gubitku.

– Ja nikad nisam ostao bez oca. Naopako. Kad je moj otac u pitanju, ne postoji mesta za tugu, žalost, pa ni smrt. Mnogi to ne razumeju, ali ne mogu da im dočaram. To je neki osećaj koji zaista sam sebi ne mogu da opišem. Bogu hvala pa je tako. Borba počinje rođenjem, a pitanje je da li se završi sa umiranjem. Za nas koji verujemo u Boga živih, možda borba traje večno. Borba od nas vekovima traži ako želi da bude upamćena da je učinimo onakvom kakva ona jeste. Poštena i veličanstvena.

Balašević je rekao da će glumačku postavu činiti domaće zvezde, mlade i stare.

– Glavna uloga je rezervisana za jednog od naših najgledanijih glumaca. Naravno da je reč o najpoznatijim srpskim glumcima, i starijim i mlađim. Mnogi su nestrpljivi da vide ko će glumiti ulogu koja je inspirisana pesmom mog oca „Čovek sa mesecom u očima“. Čovek sa mesecom u očima u filmu predstavlja borca, pesma je sama po sebi preteška, mogu misliti kakva će tek biti uloga.

Video: Darko Stošić brutalno nokautirao „MMA zver“

Source link

Slicni artikli

Top