You are here
Home > Košarka > „Nikome nećemo dozvoliti da se igra sa našim ugledom!“ KRIVIČNE PRIJAVE zbog prekida prenosa meča Zvezda

„Nikome nećemo dozvoliti da se igra sa našim ugledom!“ KRIVIČNE PRIJAVE zbog prekida prenosa meča Zvezda


Baš kad se utakmica lomila između Crvene zvezde i Cedevite Olimpije – mrak. Barem za sve košarkaške poklonike u regionu, koji nisu mogli da odgledaju poslednjih pola minuta meča, ključnog u borbi za što bolji plasman pred plej-of Jadranske lige.

Mnogi su posumnjali i da tehnički problemi nisu slučajno nastali, a to je danas potvrdila i TV Arena Sport krivičnim prijavama protiv nepoznatog lica zbog nestanka električne energije u strujnom ormaru na koji je bilo priključeno reportažno vozilo ove kompanije.

– Nikome nećemo dozvoliti da se igra sa ugledom naše kompanije – navodi se u saopštenju televizije Arena Sport.

Kako se navodi u saopštenju kompanije tehničkih problema nije bilo na Areninoj opremi, a indikativna je činjenica da je električna energija isključena samo na električnom ormaru na koji je bilo priključeno njeno reportažno vozilo. Napajanje strujom u svim drugim delovima hale “Aleksandar Nikolić“ bilo potpuno normalno.

– Apostrofiram da nikome nećemo dozvoliti da se igra sa ugledom naše kompanije, ugledom Telekoma Srbije, ugledom naše države i njenih institucija – navodi se u saopštenju koje je potpisao direktor „Arene Channels“ grupe Nebojša Žugić.

Arena naravno nije mogla da otkrije ko je isekao struju u dvorani “Aleksandar Nikolić“, ali se u saopštenju sugeriše da je cilj ove sabotaže bio baš da se nanese šteta baš toj TV kući, a ne timovima učesnicima.

Napominje se da je posle ovog događaja, prema očekivanjima, kompanija primila veliki niz prigovora što gledalaca, što organizatora takmičenja, što oglašivača.

– Reakcija javnosti je bila dramatična, navodi se uz napomenu: Ozbiljnoj medijskoj kući, kakva je naša, a koja se bavi emitovanjem i prenosom sportskih događaja, usled narušavanja reputacije i poslovnog ugleda, ovakvi postupci ostavljaju dalekosežne posledice na dalje poslovanje.

VIDEO Dan kada je Partizan postao prvak Evrope

Source link

Slicni artikli

Top