You are here
Home > Košarka > Krivične prijave zbog prekida prenosa na meču Zvezde i Cedevite

Krivične prijave zbog prekida prenosa na meču Zvezde i Cedevite

Portal logo

“Nikome nećemo dozvoliti da se igra sa ugledom naše kompanije“, navodi se u saopštenju televizije Arena Sport

Baš kad se utakmica lomila – mrak. Barem za sve košarkaške poklonike u regionu, koji nisu mogli da odgledaju poslednjih pola minuta utakmice između Crvene zvezde i Cedevite Olimpije, ključne u borbi za što bolji plasman pred plej-of Jadranske lige. Mnogi su posumnjali i da tehnički problemi nisu slučajno nastali, a to je danas potvrdila i TV Arena Sport krivičnim prijavama protiv nepoznatog lica zbog nestanka električne energije u strujnom ormaru na koji je bilo priključeno reportažno vozilo ove kompanije.

Kako se navodi u saopštenju kompanije tehničkih problema nije bilo na Areninoj opremi, a indikativna je činjenica da je električna energija isključena samo na električnom ormaru na koji je bilo priključeno njeno reportažno vozilo. Napajanje strujom u svim drugim delovima hale “Aleksandar Nikolić“ bilo potpuno normalno.

“Apostrofiram da nikome nećemo dozvoliti da se igra sa ugledom naše kompanije, ugledom Telekoma Srbije, ugledom naše države i njenih institucija“, navodi se u saopštenju koje je potpisao direktor Arene Channels Grupe Nebojša Žugić.

Uskoro opširnije…

Source link

Slicni artikli

Top