You are here
Home > Fudbal > Zvezda zbog derbija plaća 700.000 dinara

Zvezda zbog derbija plaća 700.000 dinara

Portal logo

Crvena zvezda se posle 164. večitog derbija našla pred članovima Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije koji su doneli odluku da crveno-bele kazne sa 700.000 dinara zbog slabe organizacije najveće utakmice srpskog fudbala.

Službena lica, na čelu sa delegatom Časlavom Lukićem iz Valjeva, u izveštajima posle derbija istakli su da je u novinarskoj loži bilo dosta navijača, kao i da je tako prekršen Protokol o organizaciji utakmica u doba korona virusa.

I zato…

Disciplinska komisija FSS donela je odluke o kaznama zbog slabe organizacije, nedozvoljenog prisustva gledalaca i nepoštovanja odredaba iz COVID protokola o organizaciji utakmica, tako što je FK ‘Crvena zvezda’ Beograd izrečena novčana kazna u iznosu od 700.000 (sedam stotina hiljada) dinara zbog navedenih propusta na utakmici Super Lige Srbije FK ‘Crvena zvezda’ Beograd – FK ‘Partizan’ Beograd. Iz istih razloga, kažnjen je i FK ‘Novi Pazar’ Novi Pazar novčanom kaznom u iznosu od 500.000 (pet stotina hiljada) dinara, a u vezi sa organizacijom utakmice FK ‘Novi Pazar’ Novi Pazar – FK ‘TSC’ Bačka Topola”, navodi se u saopštenju.

Dakle, Zvezda plaća 700.000, a Novi Pazar 500.000 dinara.

Podsećanja radi, Crvena zvezda je dobila poslednji večiti derbi s rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola za crveno-bele bio je Mirko Ivanić.

Source link

Slicni artikli

Top