You are here
Home > Fudbal > Verner je kao ćorav konj

Verner je kao ćorav konj

Portal logo

Tako ga makar vidi Rafael van der Vart…

Nekadašnja zvezda Ajaksa, Reala, Totenhema i Hamburgera – Rafael van der Vart, oštro je kritikovao skupocenog napadača Čelsija Tima Vernera. Nemac je u prvih 40 utakmica za Plavce postigao samo deset golova, ali Van der Vart ne vidi to (lošu realizaciju) kao glavni problem u Vernerovoj igri.

„On je superbrz igrač i to može da vam koristi kada igrate u gostima, kada ste pod pritiskom. Ali to njegovo spuštanje glave i trčanje unaokolo… Verner mi s tom brzinom deluje kao ćorav konj. Tako je igrao i u Nemačkoj„, nije imao milosti nekadašnji holandski reprezentativac.

S druge strane, Hakim Ziješ je igrač po njegovom ukusu…

„Kod mene bi Ziješ uvek igrao, najbolji je igrač Čelsija“, poručio je Van der Vart i usput pohvalio Mejsona Maunta i Olivijea Žirua.

Podsetimo, Čelsi je tokom prošlog leta napravio veliki pazar. Haverca je platio 81.000.000 (ovde nisu uračunati bonusi), Vernera 64.000.000, Čilvela 40.000.000, Ziješa takođe… U Premijer ligi Plavci su trenutno van TOP 4, ali u Ligi šampiona došli su do polufinala i protiv Reala će se boriti za veliko finale.

Source link

Slicni artikli

Top