You are here
Home > Tenis > „PRIČAĆU UNUCIMA O OVOME!“ Presrećni Danijel Evans otkrio sopstveni recept za trijumf protiv Novaka Đokovića

„PRIČAĆU UNUCIMA O OVOME!“ Presrećni Danijel Evans otkrio sopstveni recept za trijumf protiv Novaka Đokovića


Novak Đoković ne samo da je ispao sa turnira masters serije u Monte Karlu, već je poraz doživeo od autsajdera.

Evans je na ovaj turnir došao posle tri poraza u prvim kolima prethodnih nadmetanja, sa svega četiri pobede na šljaci u celoj karijeri, ali ni to, ni činjenica da je 33. na ATP listi, nije mu smetala da priredi senzaciju.

Kada je Novaka pobedio, kratko se, sa terena u Monte Karlu, obratio javnosti:

Danijel Evans

Foto: SEBASTIEN NOGIER / EPA;

Danijel Evans

„Ja i dalje ne mogu da verujem da se ovo desilo. Mislim, čak i dok je loptica prelazila mrežu kod onog poslednjeg poena, nisam verovao da je to ‘to’, da je pobeda stvarno – tu!“, uzbuđeno je rekao britanski teniser.

A kada je postalo i defintivno jasno da je Novak Đoković treći kog je pobedio u glavnom delu ovog mastersa, osmehnuo i se i rekao:

„Znate, za ovake stvari morate da verujete da su moguće. Morate da verujete da ste vi sposobni da ih ostvarite“, otkrio je Evans svoj recept za pobedu nad Noletom.

Na kraju je zaključio je sledećim rečima:

„Nije bilo lako ‘odservirati trijumf’. Toliko misli tada naleće… Ali, srećan sam što se sve završilo kako se završilo. Ovo je pobeda koju ne samo da ću pamtiti, već ću i deci i unucima pričati da sam pobedio svetskog broja 1“, istakao je Danijel Evans.

VIDEO: Novak Đoković o vakcinama i karantinu na konferenciji u Monte Karlu

Source link

Slicni artikli

Top